En butikk med særpreg
Fra butikken på Røros

Nå får du disse flotte og morsomme Mummikrusene i emalje i butikken på Røros. Finnes i tre størrelser. To med hank og et krus uten hank.

Fra butikken på Røros

Nå er de her, de flotte og stilige glassfigurene fra Hadeland Glassverk. Designet av Lena Hansson. Her er mor og far med sine små nissebarn.
Og så er dompappene med. Designet for Hadeland Glassverk av Maud Gjeruldsen Bugge. En stor på 11 cm, de små er 6 cm. Flott og tidløs julepynt.

Fra butikken på Røros

Her er de flotte og koselige huskyene fra Cova Collection i Danmark.

Den 10. februar startet Femundløpet fra sentrum av Røros, med TV2  på "slep". Og hos Soloppgangen kan du kjøpe en av disse trivelige Huskyhundene, om du vil ha et minne fra sledehundeløpet, eller du bare vil ha en trivelig hundevenn.

Fra butikken på Røros

I dag fikk vi satt inn ny ytterdør. Den gamle var utett og det begynte å bli kaldt om vinteren. Søknad om å få skifte døren ble sent, og etter noen måneder kom svaret, vi fikk lov.

Fra butikken på Røros

Nå har Soloppgangen Helse & Miljø vært 30 år i Kjerkgata på Røros.
Vi startet opp i Sckankegården, der Sagen Frisør holder til nå. Det har vært noen spennende år. Det har vært, og er, mye arbeid.

Men når vi tenker på alle de trivelige og flotte kundene som besøker butikken, er dette en glede som gjør at vi fortsetter.
Så håper vi ser deg i noen år til.
Velkommen innom Soloppgangen i Kjerkgata på Røros.

Butikken på Røros

Telefon: 72 41 29 55
E-Post:

Direkte nummer
Ingolf M. Olsen, mobil: 900 16 712
Randi S. Olsen, mobil: 900 16 624

Besøksadresse
Kjerkgata 6, 7374 Røros

Postadresse
Postboks 162, 7361 Røros

 

Åpningstider, BUTIKKEN

Hverdager: 9 - 19
Lørdager: 9 - 16

Juleloftet er åpent:
Mandag-fredag. 10-17

Lørdager. 10-16