En butikk med særpreg
Helseblogg

Årets sommerlakris fra Bülow er en fantastisk smaksopplevelse. Her er ekte søt lakris dekket med hvit sjokolade og aromatisk fersken. En forfriskende kombinasjon av sommerens fersken og den sorte lakris lar tankene kanskje gå til lange, late og varme sommernetter.

Bülow sommerlakris blir helt spektakulær om du samtidig nyter et glass sprudlene hvitvin. God sommer.

 

Helseblogg

Nå er den tilbake, den meget gode kaffen fra Sidamo, Etiopia.

Helseblogg

Mange av dagliglivets travel situasjoner kan medføre redusert utskillelse av fordøyelsesenzymer. Det er disse enzymene som har  spesialisert seg for å bryte ned både fett, karbohydrater og proteiner i den maten vi spiser. Mat som derimot ikke blir nedbrutt i tarmen, kan ikke passere tarmveggen men blir værende i tarmen. Dette leder til et dårligere næringsopptak, noe som kan forklare hvorfor man føler seg trett og sliten selv om man spiser bra og inntar sine daglige vitaminer. Samtidig vil dårlig nedbrutte matrester i tarmen gi både ubehag, forstoppelse, oppblåsthet og løsere avføring.

SuperZym består

Helseblogg

Kloster Base te
Visste du at kostholdet bør bestå av 20 % syremat og 80 % basemat for at kroppen ikke skal få opphoping av syre? Å opprettholde et stabilt kjemisk miljø inne i cellene i kroppen er helt avgjørende for å bevare en god helse. For mye syre kan i mange tilfeller gi seg utslag i vonde og ømme muskler.  Kloster Base te tilfører kroppen basestoffer og er med pååredusere syreoverskuddet i kroppen.

Helseblogg

Et godt råd som har fungert for mange, er å bruke Dr.Vogels Grønn Havre Tinktur, Avena Sativa.

Avena Sativa er en mild, anvendelig og effektiv måte å lindre uro, stress og søvnproblemer. Til barn over 3 år kan man følge doseringen på flasken. Dråpene blandes enkelt i vann, saft eller annen drikke, og som inntaes om kveldene.

For barn under 3 år kan man blande 5 dråper Avena Sativa i en spiseskje med olje. Dette kan være en baseolje, olivenolje, hudolje el. Blandingen masseres lett på barnets brystområde over brystbenet, området mellom brystvortene, før barnet skal legge seg. Dette er et godt område for massasje for å skape fred og ro.

Tips: Er mor eller far også oppkavet og stresset, så masser blandingen godt inn i samme område på brystpartiet.

Butikken på Røros

Telefon: 72 41 29 55
E-Post:

Direkte nummer
Ingolf M. Olsen, mobil: 900 16 712
Randi S. Olsen, mobil: 900 16 624

Besøksadresse
Kjerkgata 6, 7374 Røros

Postadresse
Postboks 162, 7361 Røros

 

Åpningstider, BUTIKKEN

Hverdager: 9 - 17
Lørdager: 9 - 16

Juleloftet er åpent.
Mandag-Fredag: 10-17
Lørdag: 10-16