En butikk med særpreg
Helseblogg

Weleda Cream for Men er en lett ansiktskrem som gir fuktighet og beskytter huden morgen og kveld. Gir en mer elastisk, myk, og smidig hud. Passer også for sensitiv hud.
Fin å bruke etter barbering.

Helseblogg

Vitamin C bidrar til at immunforsvaret fungerer normalt, også under og etter intens fysisk trening*. Vitamin C bidrar til normal energiomsetning og reduserer tretthet og utmattelse. I tillegg har vitaminet betydning for god psykologisk funksjon og et normalt fungerende nervesystem. Vitamin C støtter normal kollagendannelse som har betydning for normal funksjon i hud, blodårer og skjelett. Vitamin C øker også opptaket av jern.
Solaray Vitamin-C har en nyttig to-stegs, time-release funksjon, slik at halvparten av mengden vitamin C opptaes raskt, og andre halvparten gradvis over en periode på opptil 12 timer.
Nettbutikksymbol Solaray Vitamin C 1000mg...

Helseblogg

Nå er den tilbake, den meget gode kaffen fra Sidamo, Etiopia.

Helseblogg

Her er de nye Sofree sjokoladene fra Plamil. Smakfulle, og velg mellom lyse og mørke sorter. Alle er uten nøtter, uten melk og er glutenfrie. Noen er også sukkerfrie.

Nettbutikksymbol Du finner Sofree-sjokoladene her...

Helseblogg

Kloster Base te
Visste du at kostholdet bør bestå av 20 % syremat og 80 % basemat for at kroppen ikke skal få opphoping av syre? Å opprettholde et stabilt kjemisk miljø inne i cellene i kroppen er helt avgjørende for å bevare en god helse. For mye syre kan i mange tilfeller gi seg utslag i vonde og ømme muskler.  Kloster Base te tilfører kroppen basestoffer og er med pååredusere syreoverskuddet i kroppen.

Butikken på Røros

Telefon: 72 41 29 55
E-Post:

Direkte nummer
Ingolf M. Olsen, mobil: 900 16 712
Randi S. Olsen, mobil: 900 16 624

Besøksadresse
Kjerkgata 6, 7374 Røros

Postadresse
Postboks 162, 7361 Røros

 

Åpningstider, BUTIKKEN

Hverdager: 9 - 19
Lørdager: 9 - 16

Juleloftet er åpent:
Mandag-fredag. 10-17

Lørdager. 10-16