En butikk med særpreg
Helseblogg

Weleda Cream for Men er en lett ansiktskrem som gir fuktighet og beskytter huden morgen og kveld. Gir en mer elastisk, myk, og smidig hud. Passer også for sensitiv hud.
Fin å bruke etter barbering.

Helseblogg

Vitamin C bidrar til at immunforsvaret fungerer normalt, også under og etter intens fysisk trening*. Vitamin C bidrar til normal energiomsetning og reduserer tretthet og utmattelse. I tillegg har vitaminet betydning for god psykologisk funksjon og et normalt fungerende nervesystem. Vitamin C støtter normal kollagendannelse som har betydning for normal funksjon i hud, blodårer og skjelett. Vitamin C øker også opptaket av jern.
Solaray Vitamin-C har en nyttig to-stegs, time-release funksjon, slik at halvparten av mengden vitamin C opptaes raskt, og andre halvparten gradvis over en periode på opptil 12 timer.
Nettbutikksymbol Solaray Vitamin C 1000mg...

Helseblogg

Her er de nye Sofree sjokoladene fra Plamil. Smakfulle, og velg mellom lyse og mørke sorter. Alle er uten nøtter, uten melk og er glutenfrie. Noen er også sukkerfrie.

Nettbutikksymbol Du finner Sofree-sjokoladene her...

Helseblogg

Nå er den tilbake, den meget gode kaffen fra Sidamo, Etiopia.

Helseblogg

Kloster Base te
Visste du at kostholdet bør bestå av 20 % syremat og 80 % basemat for at kroppen ikke skal få opphoping av syre? Å opprettholde et stabilt kjemisk miljø inne i cellene i kroppen er helt avgjørende for å bevare en god helse. For mye syre kan i mange tilfeller gi seg utslag i vonde og ømme muskler.  Kloster Base te tilfører kroppen basestoffer og er med pååredusere syreoverskuddet i kroppen.

Helseblogg

Mange av dagliglivets travel situasjoner kan medføre redusert utskillelse av fordøyelsesenzymer. Det er disse enzymene som har  spesialisert seg for å bryte ned både fett, karbohydrater og proteiner i den maten vi spiser. Mat som derimot ikke blir nedbrutt i tarmen, kan ikke passere tarmveggen men blir værende i tarmen. Dette leder til et dårligere næringsopptak, noe som kan forklare hvorfor man føler seg trett og sliten selv om man spiser bra og inntar sine daglige vitaminer. Samtidig vil dårlig nedbrutte matrester i tarmen gi både ubehag, forstoppelse, oppblåsthet og løsere avføring.

SuperZym består

Helseblogg

Et godt råd som har fungert for mange, er å bruke Dr.Vogels Grønn Havre Tinktur, Avena Sativa.

Avena Sativa er en mild, anvendelig og effektiv måte å lindre uro, stress og søvnproblemer. Til barn over 3 år kan man følge doseringen på flasken. Dråpene blandes enkelt i vann, saft eller annen drikke, og som inntaes om kveldene.

For barn under 3 år kan man blande 5 dråper Avena Sativa i en spiseskje med olje. Dette kan være en baseolje, olivenolje, hudolje el. Blandingen masseres lett på barnets brystområde over brystbenet, området mellom brystvortene, før barnet skal legge seg. Dette er et godt område for massasje for å skape fred og ro.

Tips: Er mor eller far også oppkavet og stresset, så masser blandingen godt inn i samme område på brystpartiet.

Helseblogg

Kanskje du skulle ta en kur med Pharma Nord  Bio-Quinon Q10 GOLD?

Q10 er et vitaminlignende stoff som finnes inne i alle kroppens celler, men Q10 nivået begynner allerede å avta fra 30 års alderen.  Det er et viktig stoff for energiomsetningen. Kroppen trenger Q10 slik at maten vi spiser skal kunne omdannes til energi inne i cellene våre. For å unngå tretthet og mangel på energi kan det hjelpe å tilføre kroppen ekstra tilskudd av Pharma Nord Q10 GOLD.
Stress, hard trening og enkelte sykdomstilstander kan også bidra til senket Q10 nivå.

Hvorfor bør jeg velge Bio-Quinon Q10 GOLD?
- fordi den har en dokumentert høy opptakelighet.
- fordi det er 20 års brukererfaring på sikkerhet og virkning.
- fordi den anvendte råvaren er identisk med den Q10-formen kroppen selv danner, den er med andre ord naturidentisk

Helseblogg

Våren og solen er her. Da er det kanskje på tide å ta tilskudd med Betakaroten?

Solaray Betakaroten brukes av mange for å få en jevnere og dypere brunfarge.
Solaray Betakaroten kan beskytte mot solforbrenning når du du bruker det en god tid før du f.eks skal til syden. (Det vil ikke si at du kan være ubegrenset ute i solen)
Inneholder betakaroten, alfakaroten, kryptoxanthin, zeaxanthin og lutein, og er i en base av urter og olivenolje (kaldpresset jomfruolje) for optimalt opptak i tarmen.
Betakaroten er fettløselig som betyr at du bør innta kapslene sammen med mat som  inneholder litt fett.

God kilde til vitamin A. Betakaroten (Provitamin A) omdannes til vitamin A i kroppen når det behøves.
Betakaroten er som sagt viktig for huden, men er også bra for slimhinner, øynene og immunforsvaret ditt.

 

Butikken på Røros

Telefon: 72 41 29 55
E-Post:

Direkte nummer
Ingolf M. Olsen, mobil: 900 16 712
Randi S. Olsen, mobil: 900 16 624

Besøksadresse
Kjerkgata 6, 7374 Røros

Postadresse
Postboks 162, 7361 Røros

 

Åpningstider, BUTIKKEN

Hverdager: 9 - 17
Lørdager: 9 - 16

JULELOFTET, 2.etg. er stengt, men åpner i begynnelsen av November