En butikk med særpreg
Juleloftet

Nissene trenger hjelp av deg i vinter.
I november åpner Juleloftet, og da trenger vi en trivelig, flink, høflig og omgjengelig person sammen med nissene.
Kan du jobbe med god kundebehandling, lage fine julegaver til kundene som besøker Juleloftet og holde styr på nisser, engler og julepynt synes vi du skal legge inn noen ord om deg selv.

Ta kontakt med Soloppgangen innen 27. November på:
 eller Soloppgangen, Postboks 162, 7361 Røros

Juleloftet

Endelig kan vi ønske alle velkommen opp til vårt flotte og trivelige Juleloft. Vi håper mange tar turen opp og ser hvor fint og trivelig det er her oppe. Mange nisser håper å få nye hjem i løpet av tiden frem til julaften.

Juleloftet

Endelig kan Ingolf henge opp skiltet som forteller at Juleloftet hos Soloppgangen er åpnet.

Ønsker alle en flott førjulstid, og ta gjerne turen oppom Loftet 

Juleloftet

Randi har hatt litt av en jobb den siste tiden. I år skal hele betjeningen, både i butikken og oppe på Juleloftet, få nye, fine, røde  julegensere. Her er siste hånd på arbeidet med å få i armene satt i til Ingolf sin genser.

Fredag den 6. november skal de være på når de som jobber på Juleloftet åpner og ønsker alle velkommen.

Juleloftet

Snart åpner Juleloftet. Nissene hadde eget møte ang. Covid´n og smitteværn. De hadde vært en tur nede i butikken Soloppgangen og sett den fine håndrensdispenseren som sto der. Så nå har de anskaffet en like fin oppe på Juleloftet og er veldig fornøyd med det. 

Juleloftet

Her er de, de flotte og trivelige Midthun nissene. To kom i 2019. To nye er kommet i år. Dette er typiske samleobjekter. Dette er trivelige nisser som kan passe inn i både hytter og hus. Man blir skikkelig glad av å se disse flotte typene.
Midthun nissene finner du både hos Soloppgangen og oppe på Juleloftet.

Juleloftet

Julemusene sitter og ser utover det flotte Juleloftet. Her er det ikke å gjemme seg unna for hverken katten eller folk. Alle håper de å få et nytt og godt hjem etter hvert.

Juleloftet

Kvernkallen er kommet på plass oppe på Juleloftet. Sett den på en varm ovn, så begynner han å jobbe. Jo varmere det blir, jo mer jobber han.
Et trivelig minne som mange har et forhold til i julen.

Juleloftet

Her har vi fått inn en flott bok. Men den er slik at du må skrive den selv. Julens Minnebok er en fin og delikat bok der du noterer, skriver, kroter og tegner litt  hver førjulstid.
Hele 18 år kan denne boken etter hvert romme, av det du og dere har opplevd og gjort før hver jul. Skriv litt om hva dere har bakt, hvilke filmer dere har sett og musikk dere har hørt. Hvem som har kommet på besøk. La barn og barnebarn få tegne.  Fortell om forberedelser og gleder med julen.
Dette blir DIN og DERES beste mimrebok etter hvert som årene går.

Juleloftet

Det ble litt kveldsarbeide. Etter arbeidstid er trappa fra Soloppgange n opp til Juleloftet  blitt lakket noen ekstra ganger.

Juleloftet

Her er skiltene til Juleloftet kommet frem. Den 6. november skal de henges opp. Da ønsker vi alle velkommen opp til Juleloftet. 2. etg hos Soloppgangen.

Juleloftet

Ja, det blir mye papp til overs når nisser og pynt er pakket ut. Her står en ladning og venter på søppelbilen fra Røros kommune.

Juleloftet

Her kom sendingen med våre flotte og trivelige papir bæreposer. Fine å ha varene i når du har handlet oppe på Juleloftet. Nesten som en liten souvenir fra Juleloftet og Røros.

Juleloftet
Juleloftet

Så er også nissene fra Rolf Berg Keramikk i Sverige kommet inn. 
I fjor ble vi nesten helt utsolgt for mange av Rolf Berg Nissene. I år har vi fått inn mange, og håper vi skal ha nok til alle som ønsker en eller flere slike. Dette er også fine samleobjekter, og hvert år kommer en ny "Årsnisse".

Juleloftet

Nå begynner hyllene å fylles opp litt etter litt. Her er en gjeng trivelige smånisser. 

Juleloftet

Så kom det enda en sending som skal bæres opp til Juleloftet. Her er det julekulene som er kommet. Heldigvis er ikke eskene så tunge som de ser ut.

Juleloftet

Er det ikke alltid slik. Like før det meste kommer i orden, så ser det ikke ut til at det skal bli noen ordning i det hele tatt.
Kundene i butikken skjønner ikke hvorfor vi ikke kan ha loftet åpent. "Vi skal bare opp å se". Men det er ikke så mye å se enda, bare "rot" og pappesker.

Juleloftet

En enslig nisse venter på å få selskap. Det skal ikke ta lang tid nå, så kommer det massevis av trivelige nisser i hyllene.

Juleloftet

Det er en møysommelig jobb å pakke ut alle nissene, englene, julepynten og det som ellers hører julen til. Randi har brukt mange timer oppe på loftet for å få det i orden til åpningen i november

Butikken på Røros

Telefon: 72 41 29 55
E-Post:

Direkte nummer
Ingolf M. Olsen, mobil: 900 16 712
Randi S. Olsen, mobil: 900 16 624

Besøksadresse
Kjerkgata 6, 7374 Røros

Postadresse
Postboks 162, 7361 Røros

 

Åpningstider, BUTIKKEN

Hverdager: 09-17
Lørdager: 09-16
Søndager: Stengt
Juleloftet åpner i begynnelsen av november